<

Over ons

Colsen is een bedrijf dat opereert in de water-, energie- en milieusector en mag zich verheugen in een reputatie van meer dan 25 jaar succesvol probleemoplossen en het leveren van duurzame technologie binnen deze sectoren aan een brede kring van industrieën, waterschappen en gemeentelijke overheden, zowel nationaal als internationaal.

Colsen werkt nauw samen met haar klanten in de zoektocht naar meest efficiënte oplossingen met een hoog duurzaamheidsgehalte, en gebruikt daarbij geïntegreerde innovatieve concepten voor waterzuivering, nutriënt-terugwinning en energieproductie. Bij veel van onze projecten zijn lokale overheden betrokken. Onze kennis en ervaring op het gebied van milieuwetgeving en vergunningsvoorbereiding draagt daarom zorg voor een soepel projectmanagement en planning van projecten, omdat alle relevante partijen tijdig bij de uitvoering worden betrokken.

In haar streven naar succesvolle innovaties betrekt Colsen de modernste technologieën. Om die reden verzekert Colsen zich van samenwerking met een reeks universiteiten die gespecialiseerd zijn in waterzuivering, vergistingstechnologie en nutriënt-terugwinning. Op die manier kan Colsen haar klanten voorzien van state-of-the-art technologieën en tailor-made ontwerpen en oplossingen.

Als familiebedrijf staan we voor transparante, open en eerlijke communicatie. Op die manier kan onze klant profiteren van de ecologische en economische toegevoegde waarde van onze kennis. Wij luisteren naar u en staan voor u klaar vanaf de eerste minuut van ons contact!

Missie

Colsen opereert wereldwijd en haar business scope omvat technologie-ontwikkeling en de levering van installaties en producten & diensten op het gebied van waterbehandeling, productie van duurzame energie en de bescherming van het milieu.

Dankzij onze expertise en onze technologische ontwikkelingen kan Colsen aan haar opdrachtgevers integrale, klant-specifieke en duurzame ontwerpen en installaties leveren, waarin we minimale kosten en een gunstige ecologische footprint combineren met maximale milieu efficiëntie en economisch voordeel.

Colsen heeft als leidende ontwikkelaar van innovatieve technologieën de ambitie om haar vooraanstaande positie op het gebied van duurzaamheid en milieuprestaties verder uit te bouwen.

Colsen Promo

Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de aanpak van milieuproblemen.