<

Nieuws

Colsen en HydroBusiness op Aqua-Nederland 2017

170321 Colsen@Aqua Nederland 012
By JaapK

Op 21, 22 en 23 maart 2017 vindt de Aqua Nederland Vakbeurs weer plaats in de Evenementenhal in Gorinchem.

Colsen presenteert, samen met HydroBusiness, haar innovatieve en duurzame wateroplossingen. Denkt u daarbij aan het (energie) efficiënt zuiveren van afvalwater en het geschikt maken voor hergebruik. Dit levert klanten forse waterbesparingen op en een kostenreductie op het lozen van afvalwater.

Onze Colsen technologie maakt het mogelijk om organische verontreinigingen in het afvalwater om te zetten in hoogwaardig biogas. Daarnaast kunnen ook waardevolle nutriënten teruggewonnen worden uit afvalwater, die daarna weer als kunstmestvervangers ingezet kunnen worden. Door ook te sturen op een hoge effluent kwaliteit kan het gezuiverde water hergebruikt worden. Dit leidt nog eens tot extra besparingen en milieuwinst.

Colsen verzorgt de haalbaarheidsstudies, voert pilottesten uit en neemt de turn key levering (waaronder het design and build) van full scale installaties voor haar rekening. Gezamenlijk verzorgen de partners de hele keten van idee tot en met exploitatie.

Wilt u weten wat er voor u te winnen is op het gebied van (afval)water? Bezoek ons dan van 21 tot en met 23 maart op stand-nummer 407 van de AquaNederland Vakbeurs.

Logo 2015 Aqua Nl Vakbeurs (1)

Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de aanpak van milieuproblemen.